Veelgestelde Vragen

Welke type massages wordt gegeven?
Je hebt keuze uit: ontspanningsmassage of erotische massage.
Werken er ook dames?
Nee, ik ben een ZZP’er.
Wat houdt een erotische massage in?
Een erotische massage is een ontspanningsmassage gekenmerkt met erotische tinten. Alle lichaamsdelen worden gemasseerd (incl. geslachtsdelen).  Er wordt handmatig gewerkt richting een hoogtepunt. Het bevat geen intiem (lees: seks) of orale bevrediging. Een uitgebreide uitleg lees je op erotische massage.
Wat is het verschil tussen een ontspanningsmassage en erotische massage?
Tijdens een ontspanningsmassage ben ik gekleed, alles behalve de geslachtsdelen worden gemasseerd. Er wordt ook geen body-to-body massage gegeven. Kortom, het bevat geen enkele sensuele handelingen.

Bij een erotische massage ben ik ontkleed (op verzoek) en worden alle lichaamsdelen (incl. geslachtsdelen) gemasseerd. Als je interesse hebt kan je een body-to-body massage ondergaan.

Hoe lang duurt een massage?
Er zijn vier mogelijkheden: 20 (kennismaking), 60, 90 of 120 minuten. Neem hiervoor vrijblijvend contact met mij op om een afspraak te maken. Klik hier.
Met welke buslijn moet ik reizen?
Binnen 10 minuten bent u op locatie met het openbaar vervoer vanaf station Eindhoven. U kunt kiezen tussen buslijn 10 of 12. Uitstappen bij bushalte Tivolilaan (lijn 10) of Kalmoesplein (lijn 12). Om uitgebreid je route te plannen raadpleeg www.9292.nl.
Is er voldoende parkeergelegenheid?
Er is voldoende parkeerruimte voor de deur. Het is GRATIS!
Ik woon best ver van jou. Kom je mijn richting op?
Helaas niet. Onder geen enkele omstandigheden reis af naar klanten. Ik ben gevestigd in Eindhoven en werk enkel in deze stad.
Ik heb zin om veel verder te gaan dan je omschrijft op je site. Sta jij daar voor open?
Ik ben geen gigolo maar een (erotische) masseur. Als je op zoek bent naar meer zijn er honderden masseurs waar je naartoe kan gaan om die wensen in vervulling te brengen. Ik ben heel direct en open over wat je wel en niet kan verwachten. What you see is what you get! Stoor me niet met dit soort verzoeken.
Ken jij erotische masseurs in mijn buurt?
Als je op zoek bent naar een erotische masseur in jouw buurt kan ik je daar niet mee helpen. Gebruik Google om masseurs in jouw buurt te vinden.
Is mijn privacy gegarandeerd?
Jazeker. Het gaat niemand aan dat je langskomt. Uw gegevens worden NIET gedeeld met derden. Uw privacy is gegarandeerd.
Moet ik iets meenemen?
Nee. U hoeft niks mee te nemen. Mocht u gemasseerd willen worden met uw favoriete massageolie dan mag u die meenemen.
Wat zijn uw werktijden?
Ik masseer op zowel op werkdagen als in het weekend van 8:00 uur tot 22:30 uur. Neem vrijblijvend contact met mij op om een afspraak te maken Klik hier.
Hoe lang van tevoren moet ik een afspraak maken?
Ik heb geen lange wachtlijsten. Gezien de aard van mijn business boeken mensen op dezelfde dag of enkele dagen vooruit een behandeling. Kortom, mensen boeken meestal last-minute. Dus ik weet niet hoe mijn planning de komende dagen eruitziet. Als je een afspraak wilt maken kan je gerust bellen of per mail enkele data en tijdstippen opsturen waarop je kunt. Klik hier om een afspraak te boeken.
Hoe kan ik een afspraak maken of afzeggen?

U kunt me telefonisch of per mail bereiken. Voor de contactgegevens, klik hier.
Moet ik contant betalen of kan ik het bedrag overboeken?
Op dit moment kunt u enkel contant betalen.
Kan ik mijn eigen massageolie meenemen?

Jazeker.
Masseer je mannen of vrouwen?
Ik masseer zowel mannen als vrouwen.
Geef jij ook tandem/four hands massages?
Nee, ik werk alleen en kan dus geen tandem/four hands massages geven.
Ik wil mijn partner een massage cadeau geven en toekijken. Kan dat?
Door slechte ervaringen met stellen die hun partner een erotische massage cadeau schenken, zijn de voorwaarden aangescherpt.

  • De persoon die een erotische massages wilt ondergaan moet mij persoonlijk benaderen om een afspraak te maken. Kortom, de partner of vriend(in) kunnen niet namens hem/haar en zonder zijn medeweten een afspraak boeken. Deze regel geld niet voor een ontspanningsmassage.