Prijsverhoging erotische diensten

De afgelopen weken kreeg ik herhaaldelijk van klanten te horen dat ik best goedkoop ben voor de diensten en kwaliteit die ik lever. Zelf vind ik dat ook. Het is een duidelijk teken van het universum om de volgende stap te nemen en mijn prijzen aan te passen.

Ik heb er vaak over nagedacht om meer te vragen voor mijn diensten maar was telkens bang dat ik mijn wekelijkse quotum niet zou halen. Mijn prijzen zijn in sommige gevallen lager dan wat je moet betalen voor een reguliere ontspanningsmassage in een spa. Als ik mezelf vergelijk met massagesalons zijn mijn concurrenten gemiddeld twee keer zo duur. Puur kijkend naar de kwaliteit van de massages en de professionaliteit kan ik met overtuiging zeggen dat ik met kop en schouders boven de rest uitsteek. Dat wordt keer op keer bevestigd door klanten die elders ervaring hebben opgedaan.

Dus het is hoog tijd voor nieuwe tarieven.

De prijs voor een ontspanningsmassage blijft ongewijzigd. De prijzen voor erotische massages veranderen als volgt:

Tarieven voor bestaande klanten:

60 minuten = N.V.T.
90 minuten = €80
120 minuten = €95

Tarieven voor nieuwe klanten:

60 minuten = 100
90 minuten = 145
120 minuten = 175

De tariefwijziging gaat op 1 april 2016 in. Bestaande klanten kunnen de oude prijzen aanhouden voor een onbepaalde tijd. Mocht je regelmatig langskomen (1x per 14 dagen) dan ben ik bereid om extra korting te geven.

Opmerkingen

I. Voorheen gaf ik geen erotische behandelingen van 60 minuten. Nu wel! (Let op: enkel voor klanten die na 1 april 2016 voor het eerst een afspraak maken.)
II: Als je vóór 1 april 2016 al een afspraak hebt gemaakt behoor je tot de bestaande klantengroep, ook als de behandeling plaatsheeft op een dag na deze datum.

13 Comments

   • Dan is het nu tijd voor een inhoudelijke reactie. De prijsverhoging wettigt m.i. de vraag of de aangeboden diensten dan ook veranderen. Of blijft verder alles hetzelfde volgens de spelregels die jij hebt opgesteld? Ik vind de prijsverhoging dusdanig dat er meer aandacht besteed mag worden aan het principe ‘de klant is koning’.

    • Toen ik recent opmerkte dat ik het (onaangename) gevoel had bij Ignatius ‘voor een dubbeltje op de eerste rang te zitten’, bedoelde ik te zeggen dat ik me iedere keer opnieuw meer dan vorstelijk bejegend en behandeld voel. Naar mijn smaak rechtvaardigen Ignatius’ opvatting en uitwerking van een erotische massage de nieuwe prijzen.
     Deze actie getuigt uiteraard van lef. Maar Ignatius is zeker van zijn zaak en als ervaringsdeskundige – Ignatius is in mijn optiek zijn collegae absoluut ver vooruit gestreefd – kan ik deze actie dan ook alleen maar prijzen.

     • Een sympathieke reactie, die echter niets afdoet aan mijn vraag. En er is er maar een die deze vraag kan beantwoorden.

    • Kan je toelichten wat je bedoelt met ‘ de klant is koning’? Als jij concreet wees kan ik je ook een helder antwoord geven. Ik ga geen veronderstellingen maken wat je daarmee probeert te zeggen.

 1. Ik vond je site en vond de prijzen heel aantrekkelijk, en
  betaalbaar ook voor mij. Prijzen worden verhoogd, daar
  ontkom je niet aan, maar verhogen van bijvoorbeeld 120
  minuten van € 95,– naar € 175,– is bijna een verdubbeling
  met 100%. Dat wordt voor mij sparen en wachten met het
  maken van een afspraak, maar kijk er wel naar uit.

  • Tja, het is heel gewaagd van mij. Dat komt er van als mensen bezoekjes uitstellen. Heb vaker verhalen gehoord van mensen die een jaar wachten voordat ze het lef hebben om het te doen. Actie nemen wordt beloond! En het is inderdaad een forse stijging, maar als je kijkt naar wat je ervoor terugkrijgt dan is het meer dan waard. Al zeg ik het zelf.
   Wat ik dan merk is dat men meer let op de prijs dan de waarde van het product of dienst.

Geef een reactie