Over mij

Massagepraktijk Happiness

Ignatius - massagepraktijk Happiness. Erotische massage voor vrouwen en mannen

Mijn naam is Ignatius. Ik ben al sinds mijn tienerjaren actief als masseur. Mijn passie voor masseren heb ik ontdekt dankzij mijn zussen. Die waren onder de indruk van mijn heerlijke massages. Het is door hun aanmoediging dat ik me ben gaan verdiepen in het masseren.
Toen de gelegenheid zich aanbood ben ik massagecursussen gaan volgen en met masseurs kennis uit gaan wisselen. Ik ben me gaan specialiseren in integratieve massage. Deze massagediscipline behandelt de mens als geheel: zowel lichamelijk als geestelijk. Mijn nieuwsgierigheid naar de werking van de mens is onverzadigbaar.

De behoefte aan menselijk contact en oprechte aandacht is waarvoor cliënten ook naar me toe komen. Mijn massage maak ik gedenkwaardig door er een speciale combinatie aan te geven. Elke massage is een samenwerking naar het realiseren van uw verlangens. Uitermate persoonlijk en op maat.
Met menselijke contact en door een hemelse ontspanningsmassage te geven, creëer ik een veilig ruimte waar iedereen zichzelf kan zijn, waarbij je uiting kunt geven aan opgekropte emoties en dat zonder veroordeeld te worden.
Dat is wat je van mij kunt verwachten: professionaliteit gecombineerd met persoonlijke aandacht. Deze service kom je niet overal tegen!

De naam Happiness omschrijft precies wat je te wachten staat. Mensen komen keer op keer terug door de bijzondere ervaring die zij beleven. De ervaring bestaat niet enkel uit een massage, maar uit alles eromheen. Naast een degelijke ontspanningsmassage werken we nauw samen aan het verkennen van jouw lichaam en jouw specifieke behoeftes. Samen gaan we op zoek naar wat het beste bij jou past en dit integreren we in de behandeling.
De massages zijn geheel op maat. Het is een ontdekkingsreis die we gezamenlijk maken.

Het begin van de sensualiteit

Naast een reguliere ontspanningsmassage ben ik ook erotische massages gaan aanbieden.
In het verleden kreeg ik hiervoor veel verzoeken van klanten. Toentertijd stond ik hier niet open voor. Maar door mijn ervaring in mijn privéleven met betrekking tot seksualiteit en relaties ben ik ruimer gaan denken. Wat herhaaldelijk werd bevestigd was dat kennissen en vrienden vaak seksueel gefrustreerd zijn en geen uitlaatklep hadden om deze energie te verwerken. De oorzaak hiervan was het gebrek aan intimiteit, onzekerheid of juist seksueel niet op dezelfde golflengte te zitten met hun partner. Andere mensen hebben niet de tijd om te investeren in een relatie door hun veeleisende baan.
Deze realisatie was fascinerend en tegelijkertijd verontrustend. Dit was het moment dat ik besloten heb om sensualiteit toe te voegen aan mijn bestaande diensten. Mijn ambitie is om mensen een veilige plek te bieden om uiting te geven aan hun seksuele verlangens en behoeftes, en tegelijkertijd hun seksualiteit verder te verkennen. Volop genieten van nieuwe sensaties onder mijn begeleiding. De erotische diensten zijn zowel voor heren als voor dames. Voor een overzicht van mijn diensten, klik hier.

Grensverleggend

Ik heb al meer dan acht jaren ervaring met masseren. U kunt de beoordelingen lezen van mijn klanten. Dit zal u een beter beeld geven van mijn diensten. Seksualiteit is een breed onderwerp met een oneindig aantal voorkeuren en smaken. Iedereen heeft zo zijn eigen fetish. Ik ben zelf mijn eigen seksualiteit aan het ontdekken. En in de jaren heb ik veel ontdekt over mezelf en mijn partners. Mijn ruime kennis draag ik graag over om het leven van mensen te verrijken. Voor mij is dit een levenslange studie tot meesterschap in mezelf en anderen om de meest (onwijs) krachtige en heftige lichamelijke en geestelijke orgasmes te beleven. En geloof mij als ik zeg: “ik ben uiterst bedreven in de kunst van het genot”. Zoals men zegt “zien is geloven”. In dit geval “ervaren is geloven”. Ik daag u uit om de ervaring te beleven.
Maar misschien staat u daar nog niet voor open. Een professionele ontspanningsmassage past dan het beste bij u. Op mijn diensten pagina leest u over al mijn diensten. Er is voor iedereen wat interessants.

Een gemiddelde beoordeling van 4.94 sterren uit de 165 beoordelingen