Erotische Massage


Een erotische massage bevat geen intiem (lees seks) en orale handelingen. Er wordt handmatig naar een hoogtepunt gewerkt.

Sensualiteit, seksualiteit. Het is zo’n intrigerend onderwerp, waarmee je dagelijks te maken krijgt. We zien of horen het dan ook overal: op tv, op het internet, in de krant, in tijdschriften, en op de radio. Al onze interacties met anderen hebben een seksuele lading (vaak heel subtiel en onbewust). Het voortbestaan van de mensheid is hiervan afhankelijk. Elke moment dat je oogcontact maakt met een aantrekkelijke persoon, gaan er erotische prikkels door je zenuwstelsel.

Het voelt verdomd goed aan! Sinds ik de stap heb genomen om dit te doen, is er een nieuwe wereld voor me ontrafeld. Door het pad dat ik bewandel, ben ik zeer interessante mensen tegengekomen. Ze hebben mij een blik gegeven in hun leven en hun ervaring met seksualiteit. Eén ding is zeker: als ik nu terugblik naar hoe ik zes maanden geleden over seks en relaties dacht, zie ik een groot verschil. Het is een zeer verrijkende en bevrijdende levenservaring. De maatschappelijke verwachtingen en onderdrukking spelen een steeds kleinere rol in mijn leven. Seksualiteit en intimiteit zijn prachtig en mogen uitbundig gevierd worden.

Ik gun jou ook dezelfde vrijheid en acceptatie met betrekking tot de seksuele uiting waarvan ik nu geniet. Ik help graag kuisheid en preutsheid de wereld uit. Ben jij ook benieuwd naar het ongekende genot dat in jou sluimert? Wil jij meer genieten van jouw seksualiteit, maar weet je niet waar te beginnen? Een nieuwe wereld staat op je te wachten. In dit artikel wil ik je een blik gunnen in de wereld van genot, spanning en ontspanning: erotische massage voor vrouwen en mannen.

Er bestaan diverse massagevormen. Elke masseur heeft zijn eigen stijl en handelingen die hij wel of niet uitvoert. Kortom, elke erotische massage is anders. Een erotische massage gaat om een ontspanningsmassage waar geteasd wordt en seksuele spanning spelenderwijs opgebouwd wordt. Deze spanning blijft zich opbouwen tot het hoogtepunt is bereikt waardoor je in een roes belandt. Lichamelijk en geestelijk kom je volledig tot rust en in balans. Klinkt goed, toch?

Voor een ongelooflijke, hemelse erotische massage zijn er drie ingrediënten onmisbaar:

  1. De (eerste) ontmoeting
  2. Een hemelse massage
  3. Een goddelijke hoogtepunt

De (eerste) ontmoeting

Misschien heb je nog nooit een erotische massage gehad, maar overweeg je de stap te nemen. Of misschien ben je juist een grote liefhebber van de kunst van het genot. Hoe dan ook blijft het voor beide types personen elke keer spannend om op bezoek te gaan en verwend te worden. Vooral als het de eerste keer is bij een nieuwe masseur.

Er is geen enkele uitzondering. Iedere persoon die een afspraak boekt, betreedt de praktijkruimte vol zenuwen en anticipatie. Je weet niet waar je terechtkomt. Je hebt een vaag idee wat er zal gebeuren, maar de details zijn onbekend. De onbekende factoren maken het juist zo ongelooflijk aantrekkelijk. Jij hebt de moed bijeen geraapt om over de drempel te stappen en te gaan voor wat jij wilt. Je volledig overgeven is een kunst, en algehele ontspanning is dan ook niet vanzelfsprekend. Je bent op je hoede. Dit is een natuurlijk verschijnsel, het is een automatisch mechanisme dat bedoeld is om je te beschermen. Een goede masseur weet hoe hij hiermee om moet gaan en hoe hij je op je gemak kan stellen.

Hemelse massage

Iedereen met twee handen en tien vingers kan zichzelf een masseur noemen. Massageolie over een lichaam smeren is geen moeilijke opgave. Dat kan iedereen. Wat niet iedereen kan, is jou doen kreunen van genot en de beheersing over jouw lichaam doen verliezen. Het lichaam is net als een landkaart. Als jij niet goed kan kaartlezen, zal je het verschil niet weten tussen noord en zuid. Je zal sowieso verdwaald raken. De map is nutteloos in jouw handen. Hetzelfde geldt bij masseren. Het lichaam door en door kennen is een ware kunst die vele uren oefening vergt.

Het verschil is duidelijk te merken aan de passie en gevoeligheid van de masseur. Een professional voelt intuïtief aan wat er zich binnen in jou afspeelt en weet zich op elk moment aan te passen aan jouw behoeftes. Dat is wat jij wilt: je veilig voelen in de handen van een masseur die deskundig is. Een uitstekende masseur wordt gekenmerkt door zijn gave om niet alleen weke knieën te geven, maar ook geestelijk je wereld helemaal op zijn kop te zetten. Als je de volledige controle over je lichaam verliest, geen besef meer hebt van tijd en wegzakt in een trance, dan heb je ervaren wat een hemelse massage is. Dat noem ik pas een verdomd goede massage.

Body to body genot zoals je het nog nooit hebt meegemaakt

Door een ander gestreeld en vastgehouden worden voelt heel fijn. De lichaamswarmte die uitgewisseld wordt, is rustgevend. Met een body to body massage ga ik een stap verder dan de standaardmassage met handen en vingers. Met mijn ingeoliede lichaam glijd ik over je lichaam, waardoor een veel groter oppervlak wordt behandeld en je een completer gevoel krijgt dan enkel handen en vingers je ooit kunnen geven. Uitermate intiem en sensueel. Je geeft mij toestemming om heel dichtbij te komen. Afstand bestaat niet meer. Durf vertrouwen, loslaten en jezelf volledig overgeven.
Mijn omschrijvingen zullen je nooit een compleet beeld kunnen geven van de sensaties die je zult ervaren. Iemand over je heen voelen glijden is een belevenis die je op zijn minst één keer in je leven meegemaakt moet hebben.

Goddelijke hoogtepunt/ontlading

Climaxen, vuurwerk, klaarkomen, spuiten, orgasmes bereiken. Zoveel verschillende termen voor hetzelfde gevoel. Daar gaat een erotische massage om: het langzaam opwekken van seksuele energie en je teasen met een goddelijk gespierd lichaam dat over je lijf glijdt. Stevige handen die jouw lichaam strelen, kneden, krabben en drukken. Een voor een de erogene zones doen gloeien van genot. Het is om gek van te worden: zoveel genot dat je ervaart tijdens de behandeling.

Een erotische massage zonder een goddelijk hoogtepunt is geen erotische massage. De sensualiteit, tederheid en het teasen zijn allemaal bestemd om de impact van de behandeling te vertienvoudigen, zodat je afsluit met één of meerdere hoogtepunten. Het heeft zijn voordelen om een vrouw te zijn. Bij een man is en blijft het bij één orgasme. Een vrouw, daarentegen, kan (spuitend) blijven klaarkomen. Na anderhalf uur opgewonden op tafel te liggen, kan je je wel voorstellen dat het enorm bevredigend is om al die opgewekte seksuele energie een uitweg te geven. Happy times!

Onzin: alleen wanhopige mensen doen dit

Eén woord: bullshit! Mensen zijn vaak anders dan hoe ze zich voordoen. In het openbaar zijn ze bescheiden en politiek correct, terwijl dezelfde personen achter gesloten deuren veranderen in andere mensen. Sommige dingen deel je niet met anderen uit angst om veroordeeld te worden. De mensen die langskomen, zijn bedrijfsleiders van grote firma’s tot huisvrouwen die wat variatie zoeken. Het is een vooroordeel dat enkel wanhopige mensen dit doen. Veel mensen hebben een relatie en hebben zin om hun seksualiteit te verkennen waar hun partner niet voor openstaat. Dit is een veilige manier om je verlangens te verwezenlijken. Iedereen heeft een ander verhaal, maar de behoefte blijft hetzelfde: genieten van je seksualiteit.

Er lopen veel mensen rond met wilde fantasieën. Behoor jij tot de mensen die stappen ondernemen om hun fantasie in vervulling te laten gaan?

Alle fantastische voordelen op een rij

Laten we een kijkje nemen naar de voordelen van een erotische massage.

1.      Meer te weten komen over je geaardheid

Worstelen met bi- of homogevoelens kan emotioneel zwaar zijn. De maatschappij is nog niet zover dat ze bi- en homoseksualiteit accepteert. Kampen met een innerlijk conflict kan je van binnen opvreten. Wat moet je met deze opgekropte emoties als je hen niet openlijk kan bespreken en/of uiten?

De oplossing is om ergens naartoe te gaan waar je geaccepteerd wordt zoals je bent. Je helpt je emoties te verwerken en een plaats te geven. Het is de ideale plek om veilig jezelf te zijn en je gevoelens dieper te verkennen en te bevredigen. Een behandeling brengt je niet alleen een nieuwe ervaring bij, maar zet je ook aan het denken over je identiteit. Zo’n ervaring verrijkt je als persoon.

2.      Je lichaam op een intieme manier nader verkennen

Wat zijn jouw gevoelige plekken? Weet je direct antwoord te geven op deze vraag? De meeste mensen hebben geen benul van waar ze echt opgewonden van worden. Onze focus ligt meer bij het verkennen van het lichaam van onze partner, zodat we onszelf vergeten. Mocht jij niet het antwoord op zo’n belangrijke vraag weten, dan is het hoog tijd dat je je lichaam op een intieme manier verkent. We worden helaas niet geboren met een handleiding. Ervaring is de beste manier om je seksualiteit te ontdekken en ontwikkelen. Een goede en snelle manier om jouw lichaam te verkennen, is je te laten begeleiden door een masseur die zeer bedreven is in genot.

 3.      Opgekropte frustratie verwerken

Het gros van mijn bezoekers heeft een relatie. Wat ze gemeen hebben, is dat hun seksleven door de jaren heen is afgenomen. De passie en lust voor elkaar zijn verdwenen. Als je partner geen behoefte meer heeft aan seks, betekent dat niet dat jouw behoeften magisch verdwijnen. We weten allemaal hoe seksuele frustratie aanvoelt. Het is geen pretje. Het gemis van warmte en aanraking gaat van binnen knagen. Ruzie maken over het gebrek aan intimiteit werkt averechts. Seksuele energie kan niet eeuwig worden onderdrukt. Het zal een uitweg vinden. Een erotische massage biedt de gelegenheid om deze energie te kanaliseren en de balans te herstellen.

4.      Jezelf letterlijk en figuurlijk blootgeven

Het lijkt voor de hand liggend, maar niet overal is het toegelaten om geheel naakt op de tafel te liggen. In sauna’s en sommige massagesalons wordt het geslacht afgedekt. De billen worden vaak ook overgeslagen. En waarom zou dit moeten? De grootste spier zit in de billen. Aangezien we er zo vaak op zitten, is het niet verstandig om deze over te slaan. Bij erotische massages kan je geheel naakt op de tafel liggen zonder je zorgen te maken over preuts gedrag en strikte protocollen. Bij mij geldt het motto: less is more!

5.      Je energiek voelen

Een ontspanningsmassage brengt zowel je lichaam als geest weer in balans. Stress tast jouw immuunsysteem aan. Een van mijn klanten had last van slapeloze nachten door werkgerelateerde stress. Na de eerste behandeling genoot hij van een diepe nachtrust en heeft hij gedurende de dag ook meer energie. Massage is een oeroude genezingswijze om de balans in het lichaam te herstellen. Het is hemels om te ondergaan en het heeft zoveel voordelen voor jouw welzijn.

Wat zijn jouw fantasieën/verwachtingen?

Als jij een nieuweling bent die nog nooit naar een erotische masseur is geweest, dan weet je niet wat je te wachten staat. Wellicht heb je wat onderzoek gedaan. Deze kennis schetst je een incompleet beeld van de behandeling. Iedere masseur heeft namelijk zijn eigen stijl en expertise. Een erotische massage kan op diverse manieren gegeven worden.

Erotische masseurs kan je verdelen in twee groepen:

  1. Gediplomeerde masseurs die ook erotische massages geven. Hierbij ligt de nadruk grotendeels op de massages.
  2. Prostituees die zich voordoen als masseurs. Hierbij draait het vooral om seks en het bereiken van een orgasme.

Weet van tevoren wat het belangrijkste is voor jou. Het onderscheid kennen tussen beide types masseurs is belangrijk. Zo weet je wat je kan verwachten met betrekking tot de mogelijkheden op de menukaart. Als je seks wilt, dan ga je naar een prostituee “masseur”. Is de deskundigheid van de ontspanningsmassage even belangrijk als de erotiek? Kies dan voor een gediplomeerde masseur.

Uit eigen ervaring en uit gesprekken met klanten heb ik ondervonden dat de kwaliteit van de massage van prostituees te wensen overlaat. Niet dat ze er niks van bakken. Ze zijn alleen niet goed opgeleid. Sommige klanten vinden dat niet zo erg, zolang ze maar naar een mooie vrouw met grote tieten kunnen staren.

Duidelijke communicatie

Bij het maken van een afspraak is het aan jou om jouw wensen te bespreken. Het is essentieel voor een masseur om te weten wat hij voor jou kan betekenen. Haar of zijn taak is om wensen in vervulling te laten gaan. Als je een behandeling boekt met de gedachte dat de massages overal identiek zijn, zal je teleurgesteld raken. Elke erotische massage is anders. Sommige masseurs doen aan orale bevrediging en body-to-body, terwijl anderen dit niet doen. Ga eerst bij jezelf na wat jouw wensen zijn en vraag of de masseur je hierin tegemoet kan komen.

Conclusie

Een erotische massage is geen wondermiddel, maar het komt wel dicht in de buurt. In een korte tijd ervaar je een heel diepgaand genot dat je nooit eerder hebt beleefd. Jouw seksuele energie schiet alle kanten op in je lichaam. Het is een moment dat je je levendig voelt en je hart zich opent voor warmte, genegenheid en lust. Het is zeker niet een gemakkelijke opgave om je op deze wijze kwetsbaar op te stellen. Het mooie eraan is dat het op een natuurlijke manier bij je overkomt. Al jouw regels en overtuigingen over wat mogelijk is op seksueel gebied vliegen het raam uit. Als jij zoekt naar een spannende uitdaging waar je grenzen worden verlegd, je geteaset wordt en dagenlang natte dromen hebt dan is dit zeker een ervaring die je niet wilt overslaan.

Aarzel vooral niet om contact met mij op te nemen. Het is jouw leven en je blijft niet eeuwig jong. Wij hebben meer spijt van de dingen die we niet durfden te ondernemen dan van de dingen die we wel doen. Laat een nieuwe ervaring niet aan je voorbijgaan. Neem NU actie en boek een afspraak om je van top tot teen te laten verwennen door een deskundige “eye candy” masseur.

Boek een afspraakSay hello to your new addiction

Lees de huisregels zorgvuldig door om te achterhalen of je in aanmerking komt voor een massage.