40% Vroege vogel korting op nieuwe massageboeken

Aanbieding eindigt over:

Gratis E-boek aanbieding is geëindigd. Je kunt nog steeds aanmelden om de 40% korting te krijgen. De gratis e-boek zit er helaas niet meer bij inbegrepen.

In 2018 lanceer ik 2 boeken: “Sexcapades” en “Erotische Massage voor stellen”! Meld je vandaag aan om 40% korting te krijgen op beide boeken. “Sexcapades” en “Erotische Massage voor stellen” zijn kroonjuweeltjes voor de erotische literatuur. Velen hebben gevraagd naar deze kennis, en ik heb naar de verzoeken geluisterd. Deze boeken gooien de poorten wagenwijd open en geven een exclusieve blik in mijn lifestyle. De brandende vraag “wie is Ignatius?” wordt beantwoord. Ik ga voor jou uit de kleren en laat uiteindelijk zien wie ik daadwerkelijk ben – zonder gene en ongecensureerd. Wou jij de magie die jij bij mij hebt ervaren thuis herbeleven met jouw partner? Het boek “Erotische Massage voor stellen” maakt het eindelijk mogelijk om zelf een superster te worden achter gesloten deuren. Een ding is zeker… een nieuwe wereld van ongekende seksuele genot en bewondering staat nu voor jou open.

Inhoud Boeken Bundel

“Sexcapades” – een hilarische memoir over mijn ontdekkingsreis als onwetende masseur die de excentrieke erotische branche instapt en in de diepte werd gegooid. Mijn meest wilde, gênante en bizarre avonturen, de hoogtepunten en duistere dalen onderweg naar een succesvolle carrière als erotisch masseur staat nu op papier. Wie weet ben jij een van de personages die voorkomt in mijn verhaal.

“Erotische Massage voor stellen” – Is jouw relatie en seksleven ingekakt? Weet je maar niet hoe je de motor van je partner op toeren krijgt? Wil je een betere minnaar worden die moeiteloos jouw partner voorziet van explosieve orgasmes waarvan hij/zij weke knieën krijgt?
Wees niet langer de gevangenen van een onbevredigende seksleven. In dit boek leer je samen weer de sprankel en magie in en buiten de slaapkamer te ontdekken.

Tijdelijke 2 GRATIS e-books

Meld je nu aan om GRATIS een digitale kopie van “Ongecensureerd” en “Erotische Massage voor stellen” ten waarde van €25 te ontvangen. Ebooks zijn geweldig om je boeken overal mee te nemen op je smartphone of tablet. Aantekeningen maken of iets terugvinden is met ebooks onwijs gemakkelijk. Notabene krijg je LEVENSLANG gratis updates voor deze boeken. Dus je krijgt 40% korting op beide fysieke boeken en GRATIS 2 e-books.
Deze aanbieding verloopt op middernacht 01-01-2018. Deze is eenmalig actie. Wees er vroeg bij en meld je je vandaag nog aan. OP = OP

Aanmelden is simpel

Gebruik het onderstaande formulier. Bij succesvolle aanmelding ontvang je een bevestigings-e-mail. Zodra de lanceerdatum van de boeken bekend is ontvang je een voucher per e-mail en verdere instructies over het verzilveren van de voucher.

Registratie Early Birds Saving Books

Geeft 25% korting op fysieke en e-books “Ongecensureerd” en “Erotische Massage voor stellen”.